• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE BAYRAMLAŞMA VE ZİYARETLER

SİVEREK'TE BAYRAMLAŞMA VE ZİYARETLER

Siverek’te ilçe protokolü, Kurban Bayramı münasebetiyle bayram ziyaretlerinde bulundu.

Öğle saatlerinde başlayan bayram ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli personelleri ziyaret eden Siverek Kaymakamlığına vekâlet eden Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 107. Topçu Alay Komutanı Albay Şenol Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hayri Yazıcı, polis memurlarının bayramını kutladı.

Emniyetteki bayram ziyaretinin ardından Jandarma Komutanlığı, Şehit Polis Nihat Karakoca Polis merkezi, Polis ve Jandarma bölgesinde bulunan uygulama noktalarında görevli personellere bayram ziyareti gerçekleştirildi.

Ardından Ayvanat Mahallesinde ikamet eden Ankara’da şehit düşen Polis Memuru Osman Meliye ve Bağlar mahallesinde ikamet eden Diyarbakır’da Şehit düşen Polis Memuru Ali Öztürk’ün ailesine bayram ziyaretlerinde bulunarak ailelerle bir süre sohbet ettiler.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Her zaman olduğu gibi bu mübarek kurban bayramında da ülkemiz ve şehrimizin güvenliği için canla başla görevlerini ifa eden polis ve jandarma ekiplerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladık, aynı zamanda vatanı için bayrağı için canını feda eden şehitlerimizin aziz ailelerini de ziyaret ederek bayramlarını kutladık.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü