Bu sayfayı yazdır
ŞANLIURFA UYSAD DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILMAZ'A ZİYARET

ŞANLIURFA UYSAD DERNEĞİNDEN BAŞKAN YILMAZ'A ZİYARET

Uluslararası yazarlar- sanatçılar araştırmacı gazeteciler derneğinin (UYSAD) üyeleri Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın davetlisi olarak Siverek ilçesine gelerek ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek gezdikleri yerlerde bol bol fotoğraf çektiler.

Yazarlar, şairler araştırmacı gazetecilerden oluşan guruba başkanlık yapan Dernek Başkanı Mehmet Sıtkı Aloğlu ile beraberindekiler ilk etapta tarihi paşa konağında öğlen yemeği yiyerek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ile bir araya geldiler.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, guruba burada Belediye Başkanlığı süresince yaptığı çalışmalardan söz ederek sosyal, kültürel, alt yapı ve üst yapı hizmetlerini anlatarak  çalışmalar hakkında gurubu bilgilendirdi.

Gazeteci, şair ve yazarlardan oluşan gurup, ilçede ki ziyaretlerinin ardından saklı cennet olarak bilinen Takoran vadisi ile Nissibi köprüsünü gezerek bölgenin bakir doğal güzelliklerinin keyfini çıkardılar.

Akşam saatlerinde tekrar ilçeye gelen ekip üçgen park, havuz ve millet bahçesini gezerek gezilerini tamamladılar.

Dernek Başkanı Mehmet Sıtkı Aloğlu ve üyeler misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler.