• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TEKİ TÜM OKULLARDA YIKAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

SİVEREK'TEKİ TÜM OKULLARDA YIKAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla 'Eğitime %100 Destek Projesi' kapsamında okullarda kapsamlı bir temizlik çalışmasına başladı.

Yaklaşık 80 bin öğrencinin eğitim gördüğü okullarda temizlik çalışması yapan ekiplerimiz, temizliğini tamamladığı okulların derslik ve koridorlarını deterjanlı suyla baştan aşağı yıkadı. Ekiplerimiz, ayrıca kapı ve pencerelerin de temizliğini yaparak, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı sınıflarda eğitim almalarını sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman; “Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda müdürlüğümüzde kurulan 2 ekiple okul tatilinin bitmesine kısa bir süre kala şehir merkezindeki okullarda temizlik çalışmamızı başlattık. Şu anda ekiplerimiz, Cumhuriyet İlkokulu’nda çalışmalarına devam ediyor, Buradaki amacımız öğrencilerimizin tertemiz bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmektir, Bizim diğer görevimiz ise eğitime katkı sağlamaktır, inşallah tatil bitene kadar okullarda çalışmalarımızı bitireceğiz.” dedi.

Yapılan temizlik çalışması için Belediye Başkanına teşekkür eden okul idarecileri, desteğin her alanda sürdüğünü belirterek, "Sayın belediye başkanımız gerek eğitimci kişiliğiyle, gerekse belediye başkanı kişiliğiyle okullara yaptığı katkıları biliyoruz, kendisine çok teşekkür ediyoruz başarıların devamını diliyoruz.” dediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü