• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Siverek Belediyesi ve Kaymakamlık tarafından Gaziler Günü münasebetiyle gaziler onuruna düzenlenen yemeğe Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 107. Topçu Alayı Komutanı Albay Şenol Çetin, gaziler ve gazi yakınları ile şehit aileleri katıldı.

Siverek Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yemek programında masaları dolaşan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

19 Eylül Gazileri Günü'nün kendileri için önemli bir gün olduğunu söyleyen Tunceli gazisi Hüseyin Aksoy, "Bugün şehit aileleri ve gazilerimizle beraber Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın bizler için düzenlediği yemekte beraber olduk. Bu günde bizleri unutmadıkları için ve bizleri sürekli hatırladıkları için minnettarız. Bu vatan için hepimiz canını seve seve feda edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugün gaziyiz ama şehit olmak içinde koşacağımızı bilsinler." dedi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen törenlere katıldıklarını belirten Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, "Dün Gaziler günüyle ilgili törenlerimizi yaptık, değerli kaymakamımız ile birlikte kabullerimizi gerçekleştirdik. Bugün de kaymakamlığımızın düzenlediği yemekli bir gece tertip ettik. Siverek belediyesi olarak bizler de kendilerine sosyal tesislerimizi açtık ve gazilerimizle ve şehit yakınlarımızla bir araya geldik. Çok güzel bir gece oldu, sohbet ettik, hal ve hatırlarını sorduk ve bu vatan için seve seve canlarını feda ettikleri için bir kez daha şehitlerimize rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Gazilerimizin bundan sonraki yaşamlarında kendilerine hayırlı ve uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

Şehit ve gazilere şükran borçlu olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Kendilerinin bizlere büyük emekleri var, bu nedenle bir kez daha şehitlerimizi minnettarlığımızı, gazilerimize ise şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu vatan hepimizin, hiç şüphesiz bu vatanın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını seve seve ortaya koyan başta şehitlerimizin yakınları olmak üzere gazilerimiz bizlere emanettir. Bu anlayışla her daim onların hizmetinde ve emrinde olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Kapılarımız ve gönüllerimiz sonuna kadar kendilerine açıktır. Ne zaman ki bir ihtiyaç ve emirleri olursa, istek ve talepleri olursa bunları yerine getirmek için seve seve ekiplerimizi seferber etmeye hazırız. Ben bir kez daha bu geceyi tertip eden değerli kaymakamımıza, katılım gösteren dernek başkanlarımıza ve şehit yakınları ile gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da bu tür etkinliklerde bize düşen bütün görevleri eksiksiz bir şekilde ifa etmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

Yaklaşık iki saat süren program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü