• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

RECEP TAYYİP ERDOĞAN SOSYAL TESİSLERİ TAMAMLANDI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN SOSYAL TESİSLERİ TAMAMLANDI

Nissibi Köprüsü yanı başında yapımı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı hizmete açıldı.

2017 yılında Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla çalışmalarına başlanan Nissibi Köprüsü ve Fırat Nehri kıyısında bulunan dev sosyal tesis tamamlandı.

İçerisinde mesire alanları, çocuk oyun alanları, kafeterya, dinlenme alanları, kamp alanları ile feribot iskelesinin bulunduğu sosyal tesis, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 3 gün süren festival kapsamında ziyaretçi akınına uğrayan tesiste bay bayan mescitlerinin yanı sıra dev otoparklar mevcut.

Alandaki kamelyalarda Fırat Nehri'nin eşsiz manzarasını izleyen ziyaretçiler, yürüyüş yollarında doğa ile baş başa kalmanın huzurunu yaşıyor.

150 bin metrekarelik alana sahip tesisin bölgede benzerinin olmadığını dile getiren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, "Vatandaşlarımızın doğa ile iç içe olacağı sosyal tesisimize Başkan Recep Tayyip Erdoğan ismini vermeyi uygun gördük. Yaklaşık bir yıl süren çalışmalar sonunda tesisimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine açtık. Düzenlediğimiz Takoran festivali kapsamında tesisi ziyaret eden vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler aldık. Hedefimiz ve amacımız halkımızın huzur bulacağı, aileleri ve çocuklarıyla gönül rahatlığıyla dinlenebilecekleri bir alan ortaya çıkarmaktı, bunu da yaptığımız için mutluyuz." dedi.

Tamamlanan sosyal tesisin bölgenin tanıtımı ve turizm açısından katkı sağlayacağını dile getiren Takoran Mahalle Muhtarı Sıtkı Köprüdüz, "Takoran Vadisi'nin tanıtımı ve gün yüzüne çıkarılmasıyla ilgili yaptığı çalışmalar nedeniyle bölge halkı olarak Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz'a çok teşekkür ederiz. Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı bölgeye gelecek ziyaretçiler için bir konaklama alanı oldu." dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü