BAŞKAN YILMAZ; "SÖZ VERDİK, DAHA FAZLASINI YAPTIK."

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, adaylığı sürecinde söz verdiği projeleri ve vaatleri arasında yer almadığı halde yerine getirdiği projelerini bir kitapçıkta topladı.

'Her şey Siverek için' sloganıyla adaylığı süresi boyunca yapacağı hizmetleri söz verdiği gibi yerine getiren ve seçim vaatleri arasında yer almadığı halde yaptığı hizmetleri anlattığı 'Söz verdik, daha fazlasını yaptık.' isimli kitapçık vatandaşlarla buluştu.

Seçim döneminde söz verdiği onlarca projeyi tamamlayarak Siverek halkının hizmetine sunan Başkan Yılmaz, seçim vaatleri arasında olmayan birçok projeye de imza atarak, gönülleri fethetti.

Halkın büyük teveccühünü kazanan Başkan Resul Yılmaz'ın kitapçığı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kitapçığı bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki tıklayınız.

Ek DOSYALAR