Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

19 Ekim muhtarlar günü münasebetiyle organize ettiğimiz yemekte Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve Belediye Başkanımız Resul Yılmaz mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Tarihi Paşa Konağı Sosyal Tesislerinde organize edilen öğle yemeğine Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Yemekte muhtarlara hitaben konuşan Başkan Yılmaz; “Belediye başkanlığı görevim süresince muhtarlarımız ile uyumlu bir şekilde çalıştık, bizler sizlerden razıyız Allah’ta sizlerden razı olsun, sorunlarınızı biliyoruz, inanın bütün imkanlarımızı sizin için seferber etmeye çalışıyoruz, bir kusurumuz olursa affedin. Bizler bir aileyiz, hepimiz Siverek halkına hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan insanlarız, bir kez daha muhtarlar gününüzü kutluyorum.” dedi.

İlçe kaymakamı Mustafa Çiftçiler; “Bizler, görev yapan tüm kurumlar iletişim halinde olmalıyız, iletişim halinde olduğumuz taktirde güzel hizmetler edebiliriz, muhtarlar vatandaşlarla aramızdaki en yakın bağdırlar. Kapımız hem sizlere hem de vatandaşlarımıza her zaman açıktır.” dedi.