• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ZABITA EKİPLERİMİZ OKUL KANTİNLERİNDE DENETİM YAPTI

ZABITA EKİPLERİMİZ OKUL KANTİNLERİNDE DENETİM YAPTI

Zabıta ekiplerimiz okul kantinlerinde hijyen ve tarihi geçmiş ürünlerin denetimlerini yapmaya devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan okullarda çocukların sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek ürünlerin tüketim tarihleri ve hijyen şartlarının denetimleri yapılarak işletmecilere uyarılarda bulunuldu.

Öğrencilerin sağlığını göz ardı etmeksizin okullarda sıkı bir şekilde denetimlerin devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli şunları söyledi; “Okul kantinlerinde öğrencilerin sağlığını etkileyebilecek ürünlerin denetimleri yapılarak satılmaması konusunda uyarılarda bulunarak ürünlerin tarihleri ve kantinin hijyen şartlarının denetimlerini sürdürüyoruz. Buradaki amacımız çocuklarımızın ve öğrencilerimizin sağlığını korumak ve gelişi güzel ürünlerin satışını engellemektir, ekiplerimiz düzenli olarak okul kantinlerinde denetimlerine devam ediyor, bu konuda velilerimize de büyük görevler düşüyor, ürünlerin tüketiminde velilerin de çocuklarına karşı uyarılarda bulunması, hem çocukların sağlığı açısından, hem de ekiplerimizin denetimlerini daha verimli bir şekilde sürdürmelerini sağlayacaktır.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü