• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ; “TOPLUMU YÖNLENDİRECEK BİREYLER YETİŞTİRMEMİZ GEREK.”

BAŞKAN YILMAZ; “TOPLUMU YÖNLENDİRECEK BİREYLER YETİŞTİRMEMİZ GEREK.”

Başkan Resul Yılmaz, Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından Cudi Paşa Konağı Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen değerlendirme toplantısı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Derneğin yıl içerisindeki faaliyetlerinin gösterildiği sunumun ardından dua edildi.

Toplantıya katılan ve aynı zamanda kendisi de imam hatip mezunu olan Başkan Resul Yılmaz, insan yetiştirmenin önemine vurgu yaptı. Sorumluluklarının farkında olmaları gerektiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Toplumu değiştirecek olan, liderlik ve önderlik edecek olan bireyleri şekillendirecek olan kadro sizlersiniz. Ben imam hatip lisesi öğrencisi olduğum yıldan bugüne kadar bütün ortamlarda imam hatip lisesinden mezun olduğumu her zaman iftiharla dile getirdim. Şunu da hemen ifade etmeliyim ki bizim dönemdeki imam hatip liselerindeki eğitim hususunda değerli öğretmenlerimiz ve büyüklerimiz bizleri yetiştirmek konusunda büyük emekler verip çaba harcadılar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Belediyenin tüm imkanlarını eğitim konusunda seferber ettiklerini dile getiren Başkan Resul Yılmaz, şunları söyledi; “Bundan sonra da bu anlamda bize hangi görev düşüyorsa bunu yerine getirmeye hazır olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Makam, mevki, paye ve rütbelerin hepsinin gelip geçici olduğunu sanırım en iyi bilen bizleriz. Öyle ise yarın bugün bulunduğumuz makamlardan ayrılırken ya da daha ötesini söyleyeyim ahirete göç ederken bizim arkamızdan söylenecek olan makamlarımız olmayacak, hiç şüphesiz bıraktığımız eserler olacak. Bundan yola çıkarak ifade etmek isterim ki en büyük eserin insan yetiştirmek olduğunu unutmamamız gerekiyor.”

Başkan Resul Yılmaz, yaklaşık iki saat süren toplantıda dernek üyeleriyle birebir ilgilenerek kendileriyle sohbet etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü