• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ; "HEDEFİMİZ HALKIMIZIN ULAŞIMINI RAHATLATMAKTIR."

BAŞKAN YILMAZ; "HEDEFİMİZ HALKIMIZIN ULAŞIMINI RAHATLATMAKTIR."

Başkan Resul Yılmaz, ilçe kırsalında devam eden çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, aciliyet sırasına göre tüm mahallelerin eksiklerini tamamlamayı hedefliyor.

Sürdürülen çalışmalar kapsamında bir süre önce yol yapımına başlanan Üzümlük (Şaraptul) Mahallesi’nde ana yol bağlantısı ve mahalle içi yol yapım çalışmaları tamamlandı. Ekiplerin çalışmalarının ardından daha modern bir görünüme kavuşan mahalle yolları, mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.

Çalışmaların sona ermesinin ardından incelemelerde bulunmak üzere Üzümlük Mahalle’sine giden Başkan Resul Yılmaz, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Kırsal ve merkezde yapılan çalışmalarda görev ayrımı yapmaksızın hizmetleri sürdürmeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Resul Yılmaz; “Kırsal mahallelerimizden Şaraptul olarak bildiğimiz Üzümlük mahallesindeyiz. Görüldüğü üzere Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz yol yapım çalışmalarını tamamlanmış durumda. Aslında bu yol bizim görev alanımızdaki bir yol değil, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki görev alanına giren bir yol. Fakat bizler büyük şehrin görev alanına girmiş Siverek Belediyesinin görev alanına girmiş ayrımı çok fazla yapmıyoruz. Önemli olan kışın gelmeden vatandaşımızın sağlıklı bir şekilde şehire gidip gelmesini sağlamak, bu imkânı onlara sunmak, ulaşım hizmetlerini kolaylaştırmaktır. Bu nedenle arkadaşlarımıza gerekli olan talimatlarımızı verdik, arkadaşlarımızla yolu kontrol ettim, güzel bir iş çıkartmışlar, bu yolu tamamlamışlar.” diye konuştu.

Kırsal mahallelerde çalışmalara ara vermeksizin devam edeceklerine dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Bir kırsal mahallemize gittiğimizde o kırsal mahallemizin gerek kırsal mahallemizde ya da eski deyimle köyümüzü ilçe merkezimize bağlayan yolları gerekse köy içi yollarının tamamını yapıp bu şekilde çıkıyoruz. Burada bugün bunun güzel örneklerinden birini de biraz sonra burada göreceğiz. Ben emeği geçen Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzdeki çalışma arkadaşlarımıza bu yolun yapımında göstermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada yaşayan vatandaşlarımıza da bu yolun hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü