• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÇOK AMAÇLI HİZMET EVLERİNİN SAYISINI ARTIRIYORUZ

ÇOK AMAÇLI HİZMET EVLERİNİN SAYISINI ARTIRIYORUZ

Başkan Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlatılan çok amaçlı hizmet evlerinin sayısı her geçen gün artıyor.

Kırsal Hizmet Müdürlüğü tarafından ‘Her Mahalleye Çok Amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında yaklaşık 100 mahallede çalışmalar tamamlanırken, 26 mahallede ise çalışmalarda sona gelindi.

Altaylı Mahallesi Çok Amaçlı Hizmet Evi’ndeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, noksanlıkların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Mahalle sakinleriyle çok amaçlı hizmet evini gezen Öncül, bir süre mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Çalışmaların Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlatıldığına dikkat çeken Öncül, şunları söyledi: “Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun talepleri doğrultusunda Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda 17 kırsal mahallemizde çok amaçlı hizmet evinin yapımına başladık. Bugün de eski ismi Dindar, yeni ismi Altaylı mahallesinde çok amaçlı hizmet evinin önünde bulunuyoruz. Bilindiği üzere artık taziyeler çok kalabalık bir şekilde geçiyor, eskisi gibi çadırlarda veya evlerde yapmak pek mümkün olmuyor. Gerek Siverek gerek bölgemizin kendisine has bazı gelenekleri var, herkes taziyesi olanın acısına ortak olmaya, onun derdiyle dertlenmeye gayret ediyor.”

Çok amaçlı hizmet evlerinin sadece taziye için kullanılmadığına değinen Başkan Yardımcısı Öncül, “Biz bu çok amaçlı hizmet evlerini sadece taziye amacıyla yapmıyoruz. Vatandaşlarımızın iyi günlerinde, bu kına gecesi olabilir, düğün ya da mevlit olabilir, hatta gerektiğinde Cuma sohbetlerinde bile kullanılabilir. Kısacası çok amaçlı hizmet evleri her türlü sosyal ve kültürel etkinlikler için kullanılabilir. Temennimiz yapılan hizmet evlerinin vatandaşlarımızın iyi günlerinde kullanmalarıdır.” dedi.

Çalışmalardan ötürü Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür eden mahalle sakinleri, çok amaçlı hizmet evinin her amaçla kullanılabileceğini dile getirdiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü