• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU; "MESİRE ALANLARI VE YEŞİLE ÖNEM VERDİK."

BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU; "MESİRE ALANLARI VE YEŞİLE ÖNEM VERDİK."

Başkan Resul Yılmaz, 4 yılda ilçe merkezinin yanı sıra Nissibi köprüsü yanı başında yapımı tamamlanan mesire alanı ve sosyal tesisleri ilçeye kazandırdı.

Dört yıl içerisinde İlçe merkezinde 43 parkın yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan sosyal tesisleri ve mesire alanı, Millet Bahçesi, Suat Aloğlu mesire alanı, Olimpik yüzme havuzu piknik alanı, Üçgen Park sosyal tesisleri, Mehmet Emin Yılmaz kültür parkı ve türbeleri vatandaşların hizmetine sunduk.

Dört yıllık çalışmaları değerlendiren Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu şunları söyledi; “Siverek Belediyesi olarak 2014 yılından bugüne kadar ilçemize kazandırmış olduğumuz şehir merkezimizde 45’e yakın parkımız var, parklarımızın içerisinde her türlü sportif faaliyetlerin yürütülebileceği alanları halkımızın hizmetine sunduk. Sadece bunlarla yetinmeyerek tarihimize, geçmişimize, maneviyatımıza da sahip çıkarak türbelerimizi restore ederek, halkımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda ibadet etmelerine olanak sağladık.”

Yapılan çalışmalar doğrultusunda mesire alanlarına ve yeşile önem verdiklerini dile getiren Hatipoğlu; “Nissibi köprüsü yanı başında 50 bin metre karelik alanda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini verdiğimiz ve mecliste oy birliği ile kararı alınarak güzel bir cafe - restoran dinlenme alanları, otopark gibi alanların bulunduğu ve vatandaşlarımızın ücretsiz tekne turlarına katılabileceği devasa bir tesisi hizmete açtık.” dedi.

160 bin metrekare alan üzerinde Millet Bahçesini kısa sürede tamamlayarak hizmete açtıklarını ifade eden Hatipoğlu; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Millet Bahçesini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.”

Toprak Mahsulleri Ofisi olarak bilenen 22 bin metrekarelik alanı belediye adına kamulaştırıldığını belirten Hamdi Hatipoğlu; “Alanda vatandaşlara hizmet verecek şehir kütüphanesi, kafe restoran süs havuzları ve yaklaşık 1000 kişilik kütüphaneyi gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

Siverek Belediyesi olarak halkımıza söz verdiğimizden daha fazlasını yaptıklarını kaydeden Hamdi Hatipoğlu şunları söyledi; “Ekip olarak, Başkanımız Resul Yılmaz’ın 2014 yılından bu yana söz verdiği projeleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Söz verdiklerimizden daha fazlasını yaptık, Siverek halkı biliyor ve bunun farkında olduklarına inanıyorum. Halkımızla beraber birlik ve beraberlik içerisinde Kamu Kuruluşlarımızla beraber, Sivil toplum kuruluşlarımızla beraber, Meclis üyelerimizle beraber, biz bu ilçeyi yönetmeye çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü