• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE SIRA GECESİ

SİVEREK BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE SIRA GECESİ

Belediyemizin 3 Aralık dünya engelliler günü münasebetiyle düzenlediği sıra gecesinde engelli ve engelli aileleri doyasıya eğlendi.

Paşa konağı sosyal tesislerinde düzenlenen sıra gecesine Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, STK temsilcileri çok sayıda engelli ve engelli aileleri katıldı.

Gecede konuşan Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu; “Tüm engeller aşılır ancak, kalbimiz ve günlümüz engelli olmasın, Siverek belediyesi olarak her zaman engellilerimizin yanında olmaya çalıştık, tekerlekli sandalye ve yer temini sağladık, belki tam anlamı ile destek veremedik ama imkanlar dahilinde elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz, bütün engellilerin annelerinin ellerinden öpüyorum, çünkü bende bir engelli babasıyım ve anne ve babaların verdiği emekleri en iyi ben biliyorum, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Siverek belediyesi müzik grubunun sahne aldığı gecede davetlilere çiğköfte ikram edildi.

Davetliler yöresel türküler eşliğinde eğlenerek uzun süre halay çektiler.

Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş, geceyi organize eden ve sıra gecesi tertipleyen Başkan Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü