Bu sayfayı yazdır
BAYANLAR SIRA GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

BAYANLAR SIRA GECESİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Belediyemiz tarafından düzenlenen sıra gecesi etkinliğine katılan bayanlar doyasıya eğlendi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce Ayvanat Kadın ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe yaklaşık 150 kişi katıldı. Belediyemiz sıra gecesi ekibinin de yer aldığı etkinlikte birbirinden güzel türküler seslendirildi.

Sıra gecesi ekibinin seslendirdiği türküler eşliğinde halay çeken bayanlar, gecede gönüllerince eğlendi. Etkinlik sırasında davetlilere çiğköfte ve ayran ikram edilirken çocuklar ise eğlenceli dakikalar yaşadı.

Düzenlenen etkinlik ve yapılan projelerde bayanlara yönelik pozitif ayrımcılık yapıldığını belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Bahar Çiftsever, “Kadınlarımızın sosyal aktivitelere katılımları gün geçtikçe artıyor. Temennimiz odur ki, 22 merkez mahallemize de kadın destek merkezi kazandırmak ve bu tür güzel etkinliklerle birlikte onlarla da bir araya gelmektir. Ayvanat birimimizde siz değerli hanımlarla sayımızın artması ailemizin büyüdüğünün en büyük göstergesidir. Umuyorum ki bu coşku yaşadığınız her an sizlerle olur ve hep birlikte keyifli bir gece geçiririz, Başkanımız Resul Yılmaz’da bayanlarımız toplumda kalkınması anlamında büyük desteği vardır kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Geceye katılan bayanlar etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Düzenlenen sıra gecesi yaklaşık 3 saat sürdü.