Belediyenin Dev Araç Filosu Kırsal Mahallerde Çalışmaya Başladı

Siverek Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal mahallerdeki mahalle içi ve kent merkezinde bulunan yol çalışmalarını hızlandırmak amacıyla yaklaşık 60 araç ve iş makinesinden oluşan araç filosunu kırsal alana konuşlandırdı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçeye bağlı Karpuzcu mahallesinde mahalle içi, Hayriye Mahallesinde yeni yerleşim alanı olan Küme evlerinde 900 metre stabilize yol, Fırat mahallesinde ise 1 kilometre stabilize yol çalışmasına devam ediyor. Konuyla ilgili Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Siverek Belediyesi olarak kırsal alanda mahalle içi ve merkezde yeni yerleşim alanlarında yağışların sona ermesiyle bizde çalışmalarımıza hız verdik. Şuan kırsal mahalle ve merkez mahallelerimizde stabilize yol çalışmalarımız sürüyor. Yol yapım çalışmalarının ardından vatandaşlarımızı daha temiz ve düzenli yollara kavuşturacağız”