Yol Yapım Çalışmaları İçin Malzeme Ocaklarında Çalışma

Siverek Belediyesi kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan her alana hizmet götürmek amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. Yağışlı havaların yerine sıcak havalara bırakmasıyla birlikte Siverek belediyesi merkez ve kırsal alandaki alt ve üst yapı çalışmalarına başladı. Kış koşullarının geride bırakıldığına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Merkez ve kırsal alan ayrımı yapılmaksızın tüm vatandaşlarımıza eşit koşullarda hizmet ulaştırmak amacıyla yeni iş makineleri sahaya indirildi. Fen ekiplerimiz yol yapımı için yeni malzeme ocaklarında malzeme çıkarmaya başladı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” Belediye Kırsal Hizmetler ve Fen İşleri ekipleri Karpuzcu Mahallesi yakınlarında yeni malzeme ocağı açarak yol yapılan alanlara malzeme taşımaya başladı” dedi.