• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ KADINLAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN RESUL YILMAZ KADINLAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Siverek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla kadınlar ile kahvaltıda bir araya gelerek günlerini kutladı.

Cudi Paşa Konağı Sosyal tesislerinde kadınlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz kadınların günlerini kutlayarak hem sosyal alanda hem de ailenin temel taşı olan kadınlara değer verilmesini istedi.

Başkan Yılmaz konuşmasında şunları kaydetti.’’Hayatımızın her anına dokunan her anını birlikte yaşadığımız evimizi yuva yapan siz değerli hanımefendilerin kadınlarımızın bu özel gününü en içten duygularımla kutluyorum. Özgürlüklerin, eşitliklerin, hukukun, temel hak ve özgürlüklerin üstün bir yer tuttuğu bir dünya diliyorum. Bizler ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen bir medeniyetin temsilcileriyiz, böyle bir medeniyetin temsilcileri olmamıza rağmen maalesef yine en fazla kadın hakları başta olmak üzere bu hakların zaman zaman akamete uğradığı çiğnendiği bir dünyada yaşıyoruz. İslam medeniyetinde kadının apayrı bir yeri vardır kadın sadece erkeğine hizmet eden ya da sadece çocuk yetiştiren bir bakış açısıyla değerlendirilemez bizim medeniyetimizin temelinde kadın toplumu şekillendiren ondan önce aileyi şekillendiren biçimlendiren bir konuma sahiptir ama maalesef çoğu zaman geleneksel insanlık anlayışıyla belki de farkında olmadan kadın haklarının ihlaline neden olabiliyoruz. Ben başta kadın hakları olmak üzere bütün insanların temel hak ve özgürlüklerinin güvence altına alındığı ve sonuna kadar yaşatıldığı bir dünya hepinize diliyorum. Meta’nın öne çıktığı maddiyatın ön planda tutulduğu ve bir nevi maneviyatın da geriye itildiği bir dünyada hiç şüphesiz insanlar o sahip olmak için maalesef eşitlikçi bir görüşle yaklaşamıyor’ ’dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü