Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu Aydınlatma Çalışması Yapılıyor

Siverek belediyesi ilçenin muhtelif bulvar ve caddelerinde arızalı aydınlatma direklerinde gerekli bakım-onarımları yaparak aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Elektrik Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolundaki orta refüjde uzun zamandır değiştirilmediği için yer yer kopan ve eskiyen aydınlatma direklerinin kablolarını değiştiriyor. Ekipler ayrıca 8 adet yeni aydınlatma direği için yeraltı kablolarını ve boru hatlarını döşeyerek hazır hale getirdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener aydınlatma sorunu bulunan her alanda çalışma yaptıklarını ifade etti.
Gelener, “Çalışmalarımız ilçemizin her caddesinde yapılıyor. Teknisyen arkadaşlarımız renkli lambalar kullanarak hem aydınlatmayı sağlıyor, hem de şehrin güzelliğine katkı sunuyor. Bu çalışmalarımızın yanı sıra Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda bulunan orta refüjde uzun süreden beridir değiştirilmediği için ek yapılmış veya hasarlı kabloları sıfırdan değiştiriyoruz. Yeni kurulacak aydınlatma direkleri içinde gerekli çalışmamızı yaptık” dedi.
Vatandaşlar özellikle geceleri yaşlılar için karanlık caddelerde geçmenin zorluğuna dikkat çekerek aydınlatma çalışmalarından dolayı belediye ekiplerine teşekkür ettiler.