• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Siverek Belediyesi kapanan yollarda çalışma yaptı

Siverek Belediyesi kapanan yollarda çalışma yaptı

Yoğun kar yağışı kırsal alanı olumsuz etkiledi.

Siverek ilçesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı kırsal alanda bulunan bazı mahallelerde yolların kapanmasına neden oldu.

Güvercin mahalle muhtarı Kamil Çelik'in Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerine ulaşması ile çalışmalara başlayan ekipler, Güvercin mahallesi ile Kartal ve İnançlı sokaklarında kardan kapanan yolları açtı.

Mahalle muhtarının kendilerini arayarak mahsur kaldıklarını bildirmeleri üzerine kapanan yollarda çalışma başlattıklarını söyleyen Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Kardeş "Sabah saat 06.00 sıralarında Güvercin mahallesi muhtarı yollarının kapandığını iletmesi üzerinde iş makinelerimiz ile gelerek kapanan yollarda açma çalışmalarına başladık. Güvercin mahallesi ile bu mahallemize bağlı Kartal ve İnançlı sokaklarının kapanan yollarını açtık. Yollarının kapalı olduğunu bildiren alanlara giderek çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Güvercin mahalle muhtarı Kamil Çelik belediye yetkililerine teşekkür ederek, "Dün gece saatlerinde başlayan kar sabaha kadar devam etti. Yollarımız kapandığı için bizde Siverek Belediyesinden yardım istedik. Onlarda buraya gelerek yollarımızı açtı. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü