Fırat Mahallesinde Çalışmalarımız Son Sürat Devam Ediyor.

Siverek Belediyesi tarafından Fırat Mahallesinde oluşturulan yeni yerleşim alanlarının yol ve kaldırım ihtiyacını karşılamak için başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahallelerde bir taraftan parke taşı döşeme gibi üst yapı çalışmaları yapıp, yoğun yağışlar dolayısıyla hasar gören yolları düzenlerken diğer yandan yeni yerleşim alanlarının ulaşım ihtiyacını karşıladıklarını belirterek bu çerçevede Fırat mahallesinde gerekli alt yapı gereksinimlerinin karşılanmasını sağladıktan sonra yollarını düzenlediklerini söyledi. Öncül, "Çalışmalar kapsamında hibe programıyla gelen parke taşlarını Yenişehir mahallesinde döşüyoruz. Ayrıca Fırat mahallesinde yeni yerleşim birimlerinin de ulaşım ihtiyaçlarını yeni yollar yaparak karşılıyoruz" dedi.