Bu sayfayı yazdır
Siverek Belediyespor Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi

Siverek Belediyespor Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi

Siverek Belediyespor, 11 Nisan Stadyumunda saat 15.30’da 11 Nisanspor ile karşılaştı. Karşılıklı gollerin yaşandığı maçta kazanan taraf Siverek Belediyespor oldu. Önümüzdeki sezon Şanlıurfa'yı Bölgesel Amatör Ligde Siverek Belediyespor temsil edecek.

Maça hızlı başlayan Siverek Belediyespor geliştirdiği kontratakla maçın 23. dakikasında İbrahim Yıldız'ın golü ile 1-0 öne geçti. Oldukça çekişmeli geçen maçın 36. dakikasında rakip takımdan gelen gol ile skor 1-1 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına beraberlikle gitti.

İkinci yarı ile birlikte Siverek Belediyespor, oldukça etkili bir oyun ortaya koydu. Dakika 65'te rakip takım 11 Nisanspor, skoru 2-1 yapsa da Siverek Belediyespor'un kaptanı İbrahim Ülüm'ün golü takıma beraberliği getirdi.

Maçtan kopmayan Siverek Belediyespor beraberlik golünün ardından ataklarını sürdürdü. Bölgesel Amatör Lige çıkmak isteyen ve mutlak galibiyete ihtiyacı olan Siverek ekibi, beklediği golü dakika 82’de Salih Kartal'ın ayağından buldu. Kartal, takımını bir üst lige taşıyacak golü attı.

Maç sonucu Siverek Belediyespor rakibi 11 Nisanspor'u 3-2 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükseldi.

Karşılaşmayı binlerce taraftar izlerken Siverek Belediyesi yöneticileri de yalnız bırakmadı.