• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNDEN ŞEFFAF İŞ-KUR KURA ÇEKİMİ

SİVEREK BELEDİYESİNDEN ŞEFFAF İŞ-KUR KURA ÇEKİMİ

Siverek Belediyesi bünyesinde İŞKUR’un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında 6 ay süreyle istihdam edilecek 120 işçi için kura çekimi yapıldı.

Siverek Kültür Merkezi’nde düzenlenen kura çekimine, Belediye Başkan Vekilimiz Mahmut Güzen, Başkan Yardımcısı Ali Gelener, birim müdürleri, İş-Kur yetkilileri, noter görevlileri ile başvuruda bulunan adaylar katıldı.

Başkan Vekilimiz Mahmut Güzen, adaylara kura için şeffaflık vurgusu yaptı. Konuşmaların ardından noter görevlisi tarafından çekilen kura ile isimlerin belirlenmesinin tüm aşamaları, kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Noter görevlisi tarafından sandıktan çıkarılan belgede yazılı isim, dev ekrana yansıtılarak adaylara gösterildi.

Şeffaf olması ve herhangi bir şaibeye yer verilmemesi amacıyla kura çekimi sırasında tüm önlemler alınırken belirlenen isimler kamuoyuyla paylaşıldı.

Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, şeffaf olarak gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belirlenen isimlerin Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapacaklarını belirterek, “En ufak bir şaibe ve hak kaybı yaşanmaması adına tüm önlemleri aldık. Biz, olası bir hak kaybının da kul hakkı olduğunu düşündüğümüz için kura çekiminin şeffaf olmasına gayret gösterdik. İsimlerin sandığa bırakılması, noter yetkilisi tarafından okunması ve ekrana yansıtılmasına kadar tüm aşamalar, kameralar tarafından kayıt altına alındı.” dedi.

Belediye Başkanımız Şeyhmus  Aydın, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Kura çekiminin öncelikle kurumumuza, kentimize ve ismi çıkan adaylara hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kura ile belirlenen 120 işçinin yapılacak evrak işlemlerinin ardından kısa süre sonra göreve başlaması bekleniyor.

 

Listeleri indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ek DOSYALAR

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü