HUZURLU BİR KENT İÇİN DENETİMLER SÜRÜYOR

Belediyemiz Ruhsat ve denetim müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Asayiş Denetim ekipleri ilçede bulunan Sıhhi, Gayrı Sıhhi, Umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimlerini gece gündüz sürdürüyor.

İşyerlerinde kapanış saatlerine riayet, işyeri açılış ruhsatı, gıda denetimi, genel hijyen kontrolü denetimleri yapılarak işyeri sahiplerine uyarılarda bulunuldu. Son bir hafta içerisinde 325 işyerinde denetimlerin ardından 3 işyeri mühürlenerek faaliyetlerinden men edildiği belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcımız Hasan İzol yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Ruhsat ve denetim müdürlüğümüz ile Emniyet Müdürlüğü Asayiş denetim ekipleriyle birlikte vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için yaptıkları denetimler devam ediyor, ilçemizdeki vatandaşlarımızın daha huzurlu ve işyerlerimizin daha sağlıklı olması adına ekipler gece gündüz demeden gerekli olan tüm uyarıları yaparak işyerlerini bilgilendiriyorlar, bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’dedi.