• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİYLE TOPLANTI YAPILDI

TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELİYLE TOPLANTI YAPILDI

Belediye Başkan Yardımcımız Cumali Karavar, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasında sahada çalışan personellerle bir araya gelen Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Kent temizliğinin önemine değinen Karavar, çalışmalarıyla en fazla dikkat çeken birimin temizlik işleri olduğunu söyledi.

Yapılan çalışmaların personelin performansını ortaya çıkardığını dile getiren Karavar, “Şehrimizin temizliği elbette ki yapılan çalışmalar ve bizim çabalarımızla meydana gelir. Bizim çalışmalarımız ve çabalarımız arttıkça şehrimiz daha temiz bir hale gelir. Bu yüzdendir ki biz her geçen gün daha fazla gayret ederek kentimizi bölgede temizlik konusunda örnek bir ilçe haline getireceğiz.” dedi.

Personelin taleplerini de dinleyen Başkan Yardımcısı Karavar, “Esasen dünyanın en önemli işini yapıyorsunuz. Unutmayınız ki ‘temizlik imandan gelir’ şiarıyla hareket etmeliyiz. Söz konusu talepleriniz makul ölçülerde karşılık bulacak ve taleplerinizin çözümü noktasında adımlar atılacak.” diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü