SAHTE İÇKİ SATIŞINA YÖNELİK SIKI DENETİM!

Siverek Belediyesi, son günlerde sahte içki nedeniyle yaşamını yitirenlerin olduğu yönündeki haberler üzerine harekete geçti.

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede alkollü içki satışı yapan iş yerlerinde ruhsat ve sahte içki denetimi yaparak esnafı bu konuda uyardı.

Sahte içki konusunda denetimlerinin Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın talimatı doğrultusunda yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol, “İnsan yaşamı kutsaldır. Hiç kimsenin bir başkasının canına kast etmeye hakkı yok. Üç beş kuruş para kazanacaklar diye hiç kimsenin sahtekârlık yapıp insanlarımızın ölümüne neden olmaya hakkı yoktur. Siverek’te vatandaşların sağlıklı gıda tüketmeleri bizim için önemlidir. Belediye olarak halk sağlığını tehdit eden denetimlerimizi arttırarak devam edeceğiz.” diye konuştu.