Belediye Başkanı Resul Yılmaz Kırsal Mahallerde Ki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Kırsal mahallerde devam eden yol çalışmalarını inceledi çalımlar hakkında bilgi aldı. Dönemeç ve Erkonağı Mahallerinde devam eden çalışmaları Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ve daire amirleriyle birlikte inceleyen Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın içi rahat etsin, Allah’ın izniyle kırsal alanda bulunan tüm yolları kısa sürede yapacağız. Öncelikli sorunlara göre çalışmalarımızı yapıyoruz acil hizmete ihtiyacı olan mahallerimize süratle hizmet götürüyoruz. Bize oy vermiş vermemiş takıntısına takılmadan tüm vatandaşlarımıza eşit koşullarda hizmet götürmeye çalışıyor, Dönemeç, Erkonağı, Şekerli ve daha birçok kırsal mahallerde sokak ve mahalle yolu çalışmalarımız devan ediyor” dedi.