• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

YENİ HAYVAN PAZARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

YENİ HAYVAN PAZARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediyemiz yapımına başlanan ve hayvancılığın gelişmesine katkı sunacak yeni hayvan pazarında hummalı çalışmalar sürüyor.

Türkiye’nin canlı hayvan ihtiyacının karşılanması konusunda önde gelen ve bölgenin en hareketli pazarı olmakla birlikte ilçe ekonomisinin mihenk taşlarından sayılan "Yeni Hayvan Pazarı"nda hummalı çalışmalar devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince alt yapısı tamamlanan alanda hayvan satış sahasının beton dökümüne başlandı. Faaliyete geçmesiyle hayvancılığın gelişmesine katkı sunması beklenen pazarda bir süre sonra gölgeliklerin montajının yapılacağı bildirildi.

Devam eden çalışmaları inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, “Yeni hayvan pazarımızın bir an önce faaliyete başlaması için tüm ekiplerimizi seferber etmiş durumdayız. Alt yapısıyla birlikte çevre duvarını tamamladık. Pazarımızın büyükbaş satış kısmının kullanıma açılması çalışması kapsamında sahanın beton dökümünü yapıyoruz. Şu an gölgeliklerin sökümü yapılıyor, beton dökümünün tamamlanmasının ardından montajını yapacağız. Girişte yer alacak yapıların temeli atılarak su basamağı betonu döküldü. Zaman kaybetmeden otopark çalışmasına başlıyoruz ki kısa sürede çok iyi bir çalışma yapıldı. Kurban Bayramından hemen sonra esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı yeni pazarımıza davet etmeye başlayacağız.”

2019 yılında Siverek ilçesine modern bir hayvan pazarı kazandırılmış olacağını dile getiren Karavar, yeni pazarın hayırlı olmasını temenni etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü