Karpuzcu Mahallesinde Mahalle İçi Yol Yapma Çalışması Sona Yaklaştı

İlçeye bağlı daha önce köy statüsünde olan Büyükşehir yasasıyla mahalle olan kalabalık nüfus ve hanesiyle kırsal kesimde bulunan büyük mahallelerinden biri olan Karpuzcu Mahallesinde Belediyenin başlattığı kısa sürede sona yaklaştığı köy içi yol çalışmalarından dolayı Mahalle sakinleri belediye başkanı ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Kırsal alandaki çalışmaları inceleme kapsamında Karpuzcu mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “Kırsal alan mahallerimizde ve birçok bölgede çalışmalarımız devam ediyor, bu çalışmalardan biride karpuzcu Mahallemizde. Çalışmalar sona yaklaştı. Diğer kırsal mahallelerimizdeki çalışmaların birçoğu artarak devam ediyor” dedi. Mahalle muhtarı Hüsamettin Bilgiseven Belediye Başkanı Yılmaz’a ve ekiplere teşekkür ederek şunları kaydetti: “Yıllardır hizmet bekliyorduk, sağ olsun belediye ekiplerimiz mahalle içi sokak yol çalışması tamamlandı. Emeği geçene herkese teşekkür ediyorum” dedi.