Bu sayfayı yazdır
SİVEREK BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

SİVEREK BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Geçtiğimiz yıl Süper Amatör liginden, Bölgesel Amatör ligine (BAL) giren Siverek Belediye Spor Kulübü yeni sezon çalışmalarına başladı.

Siverek Firkan Tüysüz Stadyumunda yapılan törenle sahada ilk idmanlarını gerçekleştiren Siverek Belediye Spor oyuncularını Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale yalnız bırakmadı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Siverek Belediye Spor Kulübü Genel Sekreteri Murat Basyan, spor ve sporcuya desteklerinden dolayı Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar ile Başkan Şeyhmus Aydına teşekkür etti.

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın, ‘bir şehrin en iyi tanıtımını yapan spor ve sporcularıdır, bu bilinçle spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini’ söyledi. Aydın sözlerinin devamında “Siverek’te gerçekten iftihar ettiğimiz sporcularımız yetişiyor, değişik spor dallarında yetişen ve başarı sağlayan sporcularımız hem ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyor, hem de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp kendilerini spora vermelerini sağlıyorlar. Bugün burada Siverek Belediye Spor Kulübümüzün yeni sezon açılışı için hazır bulunmaktayız, bu yıl bölgesel amatör liginde mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah Bal liginde şampiyonluğu kazanarak, 3’üncü ligde mücadeleye devam ederler. Biz her zaman takımımızın yanında olacak ve ilçemizi en üst seviyelerde temsil etmesi için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında Başkan Aydın tarafından Siverek Belediye Spor Kulübü tarafından kurs verilen 200 öğrenciye katılım belgesi verildi.

Törene Başkan Aydın ve AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lele’nin yanı sıra AK Parti gençlik kolları ve Başkanı, taraftarlar grubu, sporcular ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Bir saat süren program, sporcuların Başkan Aydın’la çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu.