Cumhuriyet Tarihinden Beri İlk Kez Hizmet Gördüklerini Belirten Mahalle Sakinleri Sevinçli

Siverek ile Diyarbakır Çermik ilçesi sınırlarında bulunan Siverek’in son mahallesi olan Dağbaşı Mahallesi sakinleri Cumhuriyet tarihinden beridir ilk kez mahalle içi hizmete tanık oldukları için belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti. Çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Dağbaşı Mahallesine giden Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler köy sakinleri büyük bir sevgi gösterdi. Mahalle sakinleriyle birlikte çay içip sohbet eden Belediye Başkanı Yılmaz, merkez mahallelere verdikleri önemi kırsal kesime de verdiklerini vatandaşların sabırlı olmalarını isteyerek kırsal kesim mahallerimizin merkez mahallerinden hiçbir farkının olmayacağını belirtti. Vatandaşların talebi üzerine cami ve mahalle mezarlığının çevre düzenlemesinin yapılacağı müjdesini veren Belediye Başkanına Yılmaz mahalle sakinleri teşekkür etti.  Cumhuriyet tarihinden beridir böylesine hizmet görmediklerini belirten köy sakinlerinden Mehmet Yılmaz: “Bu yaşa geldim bu güne kadar mahalle içine hizmet görmedim. Sağ olsun AK Parti hükümeti mahalle ile şehir bağlantı yolumuzu yaptı, mahalle içi yolu Belediye Başkanımız yaptırıyor Allah razı olsun” dedi.