Siverek’te Belediye Çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallerde çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi başkanlığı tarafından ilçeye 30 kilometre mesafede bulunan Yeditaş Mahallesinde devam eden beton yol Çalışmaları yerinde inceleyen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Geçmişte bölgeye gelen siyasiler vatandaşlara hizmet sözü vermesine rağmen maalesef bu güne kadar bölgeye hakkıyla hizmet getirilmemiş. Bölge Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç’e Siverek’e yapmış oldukları hizmet katkısından dolayı teşekkür ediyorum. Yol çok güzel yapılmış ayrıca işlerini düzgün bir şekilde yapıp güzel bir yol yapımında emeği bulunan tüm işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Yılmaz işçilerle birlikte yolda harta fotoğrafı çekip kendilerine teşekkür etti. Yeditaş Mahallesinde yeni yapılan 5 kilometrelik beton yol çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri adına açıklamada bulunan Sefer Dağlıkan: ” Yıllardır yapılmayan Mahalle yollarımız yapılmaya başlandı çalışmalardan dolayı Büyükşehir ve Siverek Belediye Başkanına teşekkür ediyoruz” dedi.