BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNE SAĞLIK TARAMASI

Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde işçi, memur ve tam zamanlı sözleşmeli personelinin İş Sağlığı Hizmeti kapsamında sağlık taramaları yaptırıldı.

Personelde ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin de saptanmasının amaçlandığı sağlık taramasında tansiyon ölçümü, çeşitli test ve tahliller alınarak sağlık hizmeti sunuluyor.

Müdürlükten yapılan açıklamada, belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını sağlamaktır. İş Sağlığı Hizmeti kapsamda Belediyemizde hizmet üreten işçi, memur ve çalışanların hizmet sunarken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz bu tür uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını, hem de iş verimini gözetme imkânına sahip oluyoruz’’denildi.

Sağlık taramaları İşyeri Hekimi Doktor Murat Yalçın tarafından düzenli bir şekilde yürütülüyor.