Siverekli Öğrencilere Yardım Eli

Siverek Belediyesinin organizasyonunu üstlendiği yardım kampanyası kapsamında İstanbul’dan gelen kırtasiye malzemeleri ile giysiler hak sahiplerine teslim edildi. Bir öğretmen tarafından başlatılan yardım kampanyasının organizasyonunu yapan Siverek Belediyesi İstanbul Kâğıthane’de bir lise tarafından gönderilen malzemeler Siverek Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Küp tepe mahallesine götürülerek hak sahiplerine dağıtıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Söz konusu yardım malzemeleri İstanbul’daki hayırseverler tarafından Şanlıurfa’ya gönderildi. Büyükşehir Belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğü ile görüşerek Küptepe mahallemize personelimizin nezaretinde göndererek hak sahiplerine ulaştırdık. Duyarlı davranışlarından ötürü hayırseverlere teşekkür ederiz” dedi.