• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

EKİPLERİMİZ ŞEHRİ ADIM ADIM TEMİZLİYOR

EKİPLERİMİZ ŞEHRİ ADIM ADIM TEMİZLİYOR

Belediyemiz vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışma yürütüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların semt pazarında alışveriş yapmalarının ardından gece saatlerinde esnafın alanı boşaltmasıyla mesaiye başlıyor.

Ekiplerin atıkları toplamasının ardından süpürge makineleriyle devam eden temizlik çalışması, pazar alanının yıkanmasıyla tamamlanıyor.

Öte yandan plan dahilinde belirlenen cadde ve sokakları yıkayan ekipler, temizlik çalışmalarını sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada amaçlarının kent halkının daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda şehirde adım adım temizlik yapıldığı belirtildi.

Gece saatlerinde kentin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalar konusunda verilen bilgide şu ifadeler kullanıldı: “Gece saatlerinde sürdürülen çalışmalar kapsamında çöp konteynırları boşaltılırken 3 süpürge makinesi ile kentimizin farklı noktalarında yapılan temizlik çalışmaları ise sabaha kadar sürdürülmektedir. Amacımız halkımızın temiz bir ortamda yaşamasını sağlamaktır.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü