• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Başkan Yılmaz, Fen Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Başkan Yılmaz, Fen Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Siverek Belediyesi Sosyal Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrencilerle buluşma etkinliğinde Belediye Başkanı Resul Yılmaz katılımcıların sorularını yanıtlayarak, deneyimlerini aktardı.

İlçenin El-Cabir Anadolu Teknik Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz düzenlenen etkinlikte öğrencilere başarılı olmanın yolunun çalışmaktan geçtiğini başarının sırrını öğrencilere öğütler vererek anlatarak konuşmasında şunları kaydetti:

'Bu etkinlikte sizlere bir araya gelmek benim için bir mutluluktur, bende bir eğitimci olarak sizlere tavsiyem başta öğrencilik hayatınızda başarılı olmanın tek yolu çalışmak ve arkadaş çevrenizi iyi seçmekten geçer. Ancak eğitim hayatınızda bir hedef için mücadele etmeniz gerekir, hedef seçilmeksizin hiç bir başarı elde edilemez. Siverek kenti daha önceki yıllarda eğitim seviyesi olarak ilçe bazında çok yüksek düzeydeydi, ben sizlerin de geçmiş kuşaklarda olduğu gibi gelecek kuşaklara bu başarımızı taşıyacağınıza inancım tamdır. Derslerinizde başarılı olmanın tek hedefi çalışmak olacaktır. Çalışmadan hiç bir sorunu ve başarıyı yakalamanız mümkün değil, ikinci tavsiyem anne ve babanıza saygı duyun, onları kendi başarınızla ödüllendirin. Ancak o zaman topluma ve insanlığa hizmet etmiş olacaksınız'' dedi.

Etkinlik öğrencilerin sorularıyla devam etti. Etkinlik sonunda Fen Lisesi Müdürü Serhat Hanpolat tarafından etkinliğe katkı sunarak öğrencileri bir araya gelen deneyimlerini ve başarılarını öğrencilerle paylaşan Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Hasan Postacı'ya kitap armağan etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü