• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYEMİZ GENÇLERİ ÜNİVERSİTE HEDEFLERİNE HAZIRLIYOR

BELEDİYEMİZ GENÇLERİ ÜNİVERSİTE HEDEFLERİNE HAZIRLIYOR

Tüm hizmetlerin Belediyemizce ücretsiz olarak sunulduğu gençlik evlerinde eğitim alan öğrenciler, üniversite sınavlarına hazırlanarak hedeflerine ulaşıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi müdürlüğü işbirliğiyle faaliyetlerini yürüten Ramazan Acarlar Gençlik Evi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte üniversite sınavı hazırlıklarına başladı.

Eğitim-öğretim yılı boyunca birçok deneme sınavının yapıldığı Ramazan Acarlar Gençlik Evinde tüm hizmetler Siverek Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunulurken kurs öğretmenleri öğrencileri hayallerini kurdukları üniversitelere hazırlıyor.

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, şunları kaydetti: “Gençlik evindeki temel amacımız mezun olan ve 12. sınıfta eğitim gören öğrencilerimizi üniversite sınavlarına hazırlamaktır. Gençlerimizin hayallerinin peşinden koşmasına yardımcı olmak ve eğitim destek konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bu vesileyle eğitimin öncelikli konularımız arasında olduğunu ve imkanlar ölçüsünde eğitim destek vermeye devam edeceğiz.”

Son yapılan üniversite sınavında yaklaşık 90 öğrenciyi üniversiteli yaptıklarını hatırlatan Başkan Aydın, eğitime yönelik proje üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü