YENİ HAYVAN PAZARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından yapılan ve bölgenin en büyük hayvan pazarı olma özelliğini taşıyan yeni hayvan pazarında çalışmalar sürüyor.

Yeni hayvan pazarında devam eden otopark, sosyal tesis ve çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra yol çalışmaları ve dere ıslahı çalışmaları yürütülüyor.

Bölge ekonomisine büyük katkı sunması beklenen ve ilçe ekonomisinin de mihenk taşlarından sayılan yeni hayvan pazarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirildi.

Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yeni hayvan pazarında yürütülen çalışmalar kapsamında alt yapı ve yol yapım işlerinde sona yaklaşılmaktadır. Şuan yeni hayvan pazarımızda vatandaşlarımızın dinlenebileceği sosyal tesis ve araçlarını park edebilmeleri için otopark çalışmaları sürdürülmektedir. Yeni hayvan pazarımızı, çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak besicilerimizin ve halkımızın hizmetine sunacağız.”