• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYEMİZ ANKARA’DAKİ FUARDA YERİNİ ALDI

BELEDİYEMİZ ANKARA’DAKİ FUARDA YERİNİ ALDI

Belediyemiz, ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ kapsamında Ankara’da düzenlenen fuarda ilçeye özgü ürünlerin yer aldığı bir stant açtı.

ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde start alan Şanlıurfa Kültür Turizm ve Lezzet Tanıtım Günlerine katılan Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği Siverek Belediyesi stantlarında ilçeye özgü ürünler sergilendi.

Ziyaretçi akınına uğrayan stantlarda Siverek ilçesi hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, ilçenin tarihi ve turistik mekanları tanıttı. Ziyaretçileri Siverek’e davet eden Başkan Aydın, stantları gezen misafirlere tanıtım materyalleri hediye etti.

Siverek’in tarihi bir ilçe olduğunu anlatan Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, “Huzurun başkenti olarak tabir ettiğimiz ilçemiz, tarihi ve doğasıyla ziyaretçilerini bekliyor. İlçe merkezindeki tarihi mekanların yanı sıra Takoran Vadisi bakir doğasıyla görenleri cezbediyor.” dedi.

Tanıtım günlerinde Siverek stantlarının yoğun ilgi gördüğünü aktaran Başkan Aydın, “Özellikle ilçemize has ürünleri Ankaralıların ayağına getirdik. Stantlarımızı ziyaret eden vatandaşlarımızı aynı zamanda kentimize de bekliyoruz. Sergilenen ürünler ilçemize has olsa da taşı sert, insanı mert insanlarımız ile tanışmaya, dost ve huzurun başkenti ilçemizin havasını solumaya bekliyoruz.” diye konuştu.

Siverek stantlarına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanlarının yanı sıra çok sayıda bürokrat ziyaret etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü