BAŞKAN AYDIN’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aydın yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Allah’ü Teala Enbiya Süresi 107. Ayetinde Peygamber efendimize (S.A.V) hitaben ‘Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik’ buyuruyor. Bu gece; iyiliğin, güzelliğin, adaletin ve yüce ahlakın eşsiz timsali olan HZ Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü hep birlikte kutlayacak, Peygamber Efendimize Salat ve Selam getireceğiz.

Bu gece yapacağımız dua ve ibadetlerin kabul olmasını, mübarek Kandilin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında ümmet ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine, rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandili’ ni kutluyorum”