KONTEYNERLER DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediyemiz yıkama ve dezenfekte aracı ile çöp konteynerlerini düzenli olarak temizliyor.

Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında, halk sağlığını korumak ve çöp konteynerlerinden doğabilecek hastalıkları önlemek amacıyla konteynerleri rutin olarak yıkanıp temizleniyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren araç modern donanımı ile kısa sürede çöp konteynerlerini temizledikten sonra yeniden kullanıma hazır hale getiriyor. Dezenfekte çalışmalarının ardından ise konteynerler kötü koku ve mikroplardan arınıyor.

Konuyla ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Günlük kullanım aracı olan çöp konteynerlerinin çevreye kötü koku yaymaması ve halk sağlığını tehdit edecek unsurlara meydan verilmemesi amacıyla sık aralıklarla konteyner yıkama aracı ile düzenli olarak dezenfekte edilmektir. Ekibimiz modern ve donanımlı araçla ilçe merkezindeki konteynerleri dezenfekte etmektedir.”