BELEDİYEMİZ OKULLARI VE BAHÇELERİNİ TEMİZLİYOR

Belediyemiz öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim almalarını sağlamak amacıyla okulları ve bahçelerini temizliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışma kapsamında okulları ve bahçelerinin temizlenmesini talep eden okulların taleplerini yanıtsız bırakmıyor.

Okullara giden ekipler, sınıfların temizlenmesinin ardından bahçedeki çöplerin toplanmasının yanı sıra süpürge araçlarıyla da temizlik çalışması yapıyor.

Her fırsatta eğitime destek verdiklerini dile getiren Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, “Dolayısı ile geleceğimiz olan çocuklarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz okul bahçelerinde genel temizlik çalışması başlattı. Bizim tespit ettiğimiz ve gelen taleplere göre ekiplerimizi okullara gönderiyoruz. Bu faaliyet kapsamında yol süpürme araçları okul bahçelerini ve okul girişlerini temizliyor. Çocuklarımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Okul idarecileri de eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti.