Bu sayfayı yazdır
SİVEREK BELEDİYESPOR, ANKASSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

SİVEREK BELEDİYESPOR, ANKASSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta mücadele eden Siverek Belediyespor, pazar günü karşılaşacağı Gaziantep Ankasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Firkan Tüysüz tesislerinde teknik direktör İbrahim Kuzucu yönetiminde gerçekleştirilen idmanla hazırlıklarını sürdüren Kırmızı – Siyahlı takım, Ankasspor maçına sıkı çalışıyor.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idmanda gruplara ayrılan futbolcular, dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptı.

Daha sonra çift kale maç çalışmasının yapıldığı antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Zorlu karşılaşma öncesi taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan İbrahim Kuzucu, “Taraftar bizler için çok önemli bir unsurdur. Taraftar bizim olmazsa olmazımız ve itici gücümüzdür. Bu arada bir başka konu ise maalesef hakemler ligimiz için yetersiz kalıyor. Gerek kulübün isminden gerekse taraftardan etkileniyor ki bu yüzden mutlaka ama mutlaka taraftarımızın orada olması gerekiyor.” dedi.

Her hafta farklı bir taktikle sahaya çıktıklarını söyleyen teknik adam, rakibin zayıf ve güç taraflarını bildiklerini, kadroyu da ona göre şekillendireceklerini dile getirdi.

Siverek Belediyespor 8. haftada karşılaştığı Malatya İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup ederek puanını 20’ye yükseltmiş ve grupta liderliğini namağlup olarak sürdürmüştü.