BELEDİYEMİZ ENGELLİLERE YÖNELİK PROGRAM DÜZENLEDİ

Belediyemiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Tarihi Paşa Konağı’nda düzenlenen geceye katılan engelliler ve aileleri Siverek Belediyesi Sıra Gecesi ekibinin seslendirdiği türkülere eşlik etti.

Çiğköfte ikramının yapıldığı programda halay çeken engelliler ve aileleri, gönüllerince bir gece geçirdi.

Engellilere yönelik her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, “Her sağlıklı insanın da birer engelli adayı olduğunu bilerek engelli vatandaşlarımıza yönelik bir gece düzenledik. Tarihi konakta gönüllerince bir gece geçirdiklerine inanıyorum.” dedi.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür eden Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş, “Belediyemizin öncülüğünde düzenlenen gecede hep beraber eğlendik. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz.” diye konuştu.