ÇÖP KONTEYNERLERİ DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediyemiz, çöp konteynerlerinden doğabilecek hastalıkları önlemek amacıyla konteynerleri düzenli olarak yıkayıp temizliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, modern donanımıyla çöp konteynerlerini temizledikten sonra yeniden kullanıma hazır hale getiriyor.

Gece saatlerinde başlanan çalışmalar kapsamında dolu olan konteynerler boşaltıldıktan sonra dezenfekte edilen konteynerler, kötü koku ve mikroplardan arındırılıyor.

Konuyla ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Günlük kullanım aracı olan çöp konteynerlerinin çevreye kötü koku yaymaması ve halk sağlığını tehdit edecek unsurlara meydan verilmemesi amacıyla sık aralıklarla konteyner yıkama aracı ile düzenli olarak dezenfekte edilmektir. Ekibimiz modern ve donanımlı araçla ilçe merkezindeki konteynerleri dezenfekte etmektedir.”