• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ BİRİMLERİMİZDE AÇILAN KURSLARA KADINLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ BİRİMLERİMİZDE AÇILAN KURSLARA KADINLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

      Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri eğitim merkezlerinde açılan kurslara Kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden biri olan ve nüfusunun çoğunluğunu kadın ile çocukların oluşturduğu ilçemizde  Kadın ve Aile Hizmetleri birimimiz, kadınlara yönelik Okuma Yazma, Kilim, El sanatları, Kuaförlük, Kur’an-ı Kerim, Dikiş- Nakış, Bilgisayarlı muhasebe, Gitar, Bağlama ve Def kursları veriyor.

      Kurslar sayesinde ev ortamından uzaklaşıp kendi becerilerini geliştirdiğini ve kurslar sayesinde aile bütçelerine katkıda bulunabildiklerine dikkat çeken Gülser Aran; “Okuma yazma öğrenmek için geldiğim bu eğitim merkezine okuma yazma öğrenme sürecinde farklı kursların da verildiğini gördüm, sıcak ve samimi bir aile ortamının olduğu bu merkezde okuma yazma kursunu başarıyla tamamladıktan sonra, merak ettiğim kuaförlük mesleğini de öğrenmek için kuaförlük kursuna kayıt yaptırdım.  Eğitmenlerimizin özverili çalışmaları ve uzun kurs sürecinden sonra merakla başladığım kuaförlük mesleğini tamamen öğrenmiş oldum. Kadınların sosyal hayata katılmaları ve meslek öğrenebilmeleri için bizlere bu güzel imkânları sunan Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’a teşekkür ediyorum” dedi.

KURSLARA KATILAN ANNELERE KREŞ İMKANI

 Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri biriminin eğitim merkezlerinde çeşitli kurslara katılan çocuklu kadınlar için merkezlerde ücretsiz kreş hizmeti de veriliyor.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü