SOSYAL TESİSLERİMİZDE KALİTELİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Belediyemiz tarafından işletilen ve ilçenin gözde mekânları arasında olan Tarihi Cudi Paşa Hanında faaliyet gösteren Paşa Konağı sosyal tesisleri ve Üçgen Park sosyal tesisleri ile halka hizmet vermeye devam etmektedir.

Son dönemlerde özellikle sosyal medyada tesislerimiz haksız eleştirilere maruz kalmıştır.  Misafirlerine 4 mevsim kapısı açık olan tesislerimizde amacımız vatandaşlarımızın misafirlerini ağırlayacağı, sıcak sohbet edebileceği nezih ortamlar oluşturmak olduğuna dikkat çekildi. Siverek Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.; “Yeni yönetim ile daha kaliteli hizmet için sürekli yenilik arayışı içindeyiz, vatandaşlarımıza özel işletmelere göre daha düşük fiyatla hizmet verme çabası içerisindeyiz.  Sosyal tesislerimizde uygun görülen  fiyat tarifemiz, Çay 1.5 TL, Kahve çeşitleri 7 TL, Coca Cola 4 TL, Soda çeşitleri 3 TL, Portakal suyu 8 TL, Limonata 4 TL, Ayran 1.5 TL,  Gazoz 3 TL,  Churchill 7 TL, Pizza küçük Boy 15 TL, Pizza orta boy 20 TL,  Pizza büyük pizza 25 TL, Kahvaltı Tabağı 15 TL, Serpme kahvaltı 2 kişilik 40 TL, Gözleme 10 TL, Tost 10 TL, Kasap Köfte 20 TL, Senitse tavuk 20 TL, Narget 20 TL, Hamburger 10 TL, Sigara böreği porsiyon 10 TL, Bitki Çayları 7 TL, Salep çeşitleri 7 TL olarak fiyatlandırılmıştır. Üçgen Park sosyal tesislerimizde haftanın belirli günlerinde sıra gecesi ekibi ve canlı müzik hizmetinin yanında hafta sonları açık büfe kahvaltı hizmeti de verilmektedir” denildi. Menüleri ile misafirlerinin beğenisini kazanan sosyal tesislerden memnun olduğunu belirten vatandaşlar Siverek belediyesi yönetimine teşekkür etti.