YAĞIŞLARIN ARDINDAN ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

İlçemiz bazı merkez mahallelerimizde yapılan çalışmaları sonucunda alt yapısı tamamen değiştirilen, sağlıklı bir gelecek için zorunlu olarak sokak ve caddelerimizin kazılıp yerel altı şebekelerinin yenilenmesinden dolayı yer yer kazılan cadde ve sokaklarımızı üst yapısının yenilenme çalışmaları yağışlı havalardan dolayı çalışmalarımızın aksamasına neden oluştur.

Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Siverek halkı hizmetin en güzeline layıktır anlayışıyla yenilediğimiz alt yapı çalışmalarının havanın düzelmesiyle birlikte üst yapı çalışmaları Büyükşehir ve İlçe Belediyemiz ekiplerimizce süratle yapılacaktır. Hava muhalefeti nedeni ile sıkıntı yaşanan bölgelerdeki vatandaşlarımızdan özür diliyor, halkımızdan sağlıklı bir gelecek adına daha sabırlı olmalarını rica ediyoruz” denildi.