Bu sayfayı yazdır
CADDE VE SOKAKLARDA DOLGU DEVAM EDİYOR

CADDE VE SOKAKLARDA DOLGU DEVAM EDİYOR

Belediyemizce cadde ve sokaklarda başlatılan dolgu çalışmalarına aralıksız sürdürülüyor.

Türk Telekom, DEDAŞ ve AKSA Gaz tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının durdurulmasının ardından esnaf ve vatandaşların yaşadığı sıkıntıların asgariye indirilmesi amacıyla dolgu çalışmasına başlandı.

Hafta sonu 21 merkez mahallede eş zamanlı olarak başlatılan çalışmalar ise aralıksız sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonuyla sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Basın Yayın ve Halk İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Alt yapı çalışmalarının sürdürüldüğü ilçemizde kazı çalışmalarının durdurulmasının ardından Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüzün koordinasyonunda ivedi olarak dolgu çalışmalarına başlanmıştır.”

Dolgu çalışmalarının vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda başlandığının belirtildiği açıklamada, “Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda oluşması muhtemel mağduriyetlerin önünde geçilmesi amacıyla merkez mahallelerde başlanan çalışmalara devam edilmektedir. Çalışmaların bir an önce tamamlanabilmesi için tüm ekiplerimiz aralıksız çalışırken çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.” denildi.