TAHRİP OLAN CADDE VE SOKAKLARDA BETON VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından ilçemizde Türk Telekom, DEDAŞ ve AKSA Gaz tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sırasında kazılan cadde ve sokaklarda beton dökme çalışması yapılırken çalışmalar sırasında tahrip olan kaldırımlarda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Belediyemizce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Fen işleri müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin Ofis ve Güney mahallesinde çalışmaların hızlı bir şekilde yürütülüyor, ilçe merkezimizde muhtelif cadde ve sokaklarında, alt yapı yenileme çalışmaları nedeniyle yapılan kazılarda kaldırım ve caddelerdeki üst yapılarda bozulmalar meydana geldi. Ancak mevsimin kış ve yağışlı olmasından dolayı çalışmalarda aksaklıklar meydana gelmiştir. Söz konusu cadde ve sokaklarda uygun hava koşulları oluştuğunda gerek beton gerekse kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ilgili kurumumuz ve alt yapı kazı çalışmalarını yürüten paydaşları tarafından üst yapı yenileme çalışmaları aralıksız devam edecektir” denildi.