KADINLARA YÖNELİK “AİLE İÇİ İLETİŞİM” SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Belediyemiz tarafından ilçedeki kadınlara yönelik “aile içi iletişim” konulu seminer düzenlendi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Birimince Dicle – Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezinde kadınlara yönelik aile içi iletişim konulu seminer verildi.

Kursiyerlerin yanı sıra mahalleli kadınların da katıldığı seminerde aile ilişkilerinin nasıl olması gerektiğiyle ilgili bilgiler verildi.

Aile bireylerine düşen görevlerin anlatıldığı seminerde fertlerinin birbirini daha iyi anlamaları için neler yapılması gerektiği konuları işlendi.

Konuyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce verilen bilgide şunlara yer verildi: “Toplumun temelini oluşturan aile kurumunun korunması ve aile içi iletişimin güçlendirilmesi amacıyla kadınlarımıza yönelik düzenlenen seminerde bireylere düşen görevler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.”